Rendelési feltételek

A vásárlás:
A kiválasztott termékeket a Kosár link alatt található megrendelőlap  kitöltésével, rendelheti meg.

Szerződési feltételek:
Az Interneten  történő vásárlás feltétele az adatok pontos megadása és a szerződési feltételek elfogadása.
Rendelést csak 18 éven felüli, saját címmel, telefonszámmal rendelkező személyektől, valamint cégektől fogadunk el! Más névre, címre szóló rendelést nem áll módunkban elfogadni.
A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) ár és 10.000.- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat is tartalmazza!

A megrendelt árut utánvétel küldjük el a megrendelőknek, melyet a GLS csomagküldő szolgálat szállít házhoz, vagy a rendeléskor megjelölt csomagponton tudnak átvenni.

Megkérjük leendő megrendelőinket, hogy megrendelésüket csak abban az esetben véglegesítsék, ha a megrendelt árut át is veszik!

Szállítási cím:
Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

Szállítási határidő:
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését a weboldalunkon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését írásban (e-mail), vagy telefonon visszaigazoljuk.
Amennyiben megrendelését a megrendelés napján 14-óráig visszaigazoltuk, akkor a megrendelt árucikket 1-3 munkanapon belül kiszállítatjuk Önnek (az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével).

Szállítás díj:
10.000.- Ft.-nál nagyobb értékű megrendelés esetén,
A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉN INGYENES!
Egyéb esetekben a csomagolási és szállítási díj a kiszállítás módjától függően 790.-Ft, vagy 990.-Ft (Bruttó)


Áru átvétele, Számla kiegyenlítése:
A megrendelt termék(ek) árát és az utánvételi díjat a vevő kézbesítéskor a GLS csomagküldő szolgálat munkatársának fizeti ki, míg csomagpontra történő rendelés esetén sms-ben értesítjük Önt, hogy a csomagja megérkezett a kiválasztott csomagpontra. Itt a csomagot az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt bármikor át tudja venni. A nyitvatartási idő a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig: 08:00-20:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00-24:00-ig tart.

A csomag átvételekor szükség van egy személyes okmányra (személyi, jogosítvány, útlevél), hogy igazolni tudja majd, hogy Ön a küldemény címzettje.

Az elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta!


Megrendelésével és termékeinkkel kapcsolatban érdeklődhet a 06-30-230-8285 telefonszámon, vagy a topherba.hu@gmail.com email címen.

További kérdéseket és észrevételeket szintén a fenti e-mail címre várunk.

Üdvözlettel:
Top Megoldások
Top Herba Üzletház© 2019 Top Megoldások - Top Herba Üzletház. Minden jog fenntartva.