Pro Eros Long

Természetes összetevőkből készült potencianövelő készítmény

A Pro Eros Long kapszula egy kizárólag természetes összetevőkből álló, szakemberek által összeállított férfiaknak készült speciális étrend-kiegészítő. Olyan gondosan összeválogatott gyógynövényekből készül, amelyeket már évszázadok óta használnak potencianövelésre a világ számos országában. Hosszas kísérletezés során fejlesztettük ki végül ezt a nagyszerű terméket, hogy az a lehető leghatásosabban segíthessen a potenciaproblémákkal küzdők számára. A Pro Eros Long gyártása GMP-minősítésű gyárban, a legmodernebb technikával, szigorú ellenőrzés mellett történik. A felhasznált alapanyagok mind bevizsgáltak, semmiféle hormont, vagy szintetikus anyagot nem tartalmaznak!


pro eros long
pro eros long kép
Kiváló hatásfok, hosszú távon
Pro Eros Long

A Pro Eros Long a Pro Eros termékcsalád legújabb terméke, amely egy kúraszerűen szedhető potencianövelő.

Szedése során a következő hatásokat tapasztalhatod meg:

  • Megnövekedett potenciát
  • Gyorsabb regenerálódást
  • Kőkemény erekciót
  • Segítséget a fáradság és a kimerültség leküzdésében
  • Jótékony hatás, a spermiumok mobilitására

Természetes összetevők

A Pro Eros Long kizárólag természetes össze-tevőket tartalmaz, nincs semmilyen ismert mellékhatása. Ezen kivonatok és gyógynövények ilyen hatékony keverékét semmilyen más termékben nem találja meg! A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység, vagy fennálló betegség esetén konzultáljon kezelőorvosával!


Hogyan kell szedni a pro eros long kapszulát?

Mivel ez a termék egy kúraszerűen szedhető készítmény, ezért a maximális hatás elérése érdekében ajánlott 1-3 hónapig folyamatosan szedni (a teljes kúra 6 hónapig is tarthat).

Mivel Pro Eros Long hatóanyaga kizárólag gyógynövényekből áll, ezért a kifejtett hatás egyénenként eltérő lehet.
A pozitív változások már 2-3 hét után érezhetőek lehetnek, de lehet, hogy több idő szükséges.

Szedési útmutató

Az ajánlott napi adag, 2x1 kapszula. Egyet vegyen be reggel és egyet délután vagy este, egy pohár (2 dl) szénsavmentes vízzel. A kapszulákat javasoljuk, hogy éhgyomorra vegye be (legkevesebb 15 perccel étkezés előtt). Ha bármilyen gyomortáji panaszt tapasztal, a kapszulát vegye be evés után!

Figyelem! Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. A Pro Eros Long egy étrend-kiegészítő, amely recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást, ne lépje túl a javasolt napi adagot!

Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó.

Pro Eros Long összetevői

maca gyökérkivonat

Maca gyökérkivonat 5:1 (100 mg)

A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Köztudottan segíti az egészséges energiaszint megtartását és évezredeken át az inkák szuperétele volt. A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják.

A Maca nagyon népszerűvé vált potenciafokozó hatásának köszönhetően. Vannak egyéb előnyös tulajdonságai is, melyek ugyancsak széles körben ismertek, ilyen pl. energizáló, erősítő, állóképesség javító hatása, valamint a jobb érzelmi állapot elősegítése is.

Kiváló élénkítőszer, de nem koffeines, mint a kávé, hanem inkább egy „serkentő” gyógynövény, amelyik javítja az egészséges energiaszintet anélkül, hogy a kémiai élénkítőszerekkel elpusztítaná az idegrendszert. Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében.

Nem jobb vagy rosszabb a hatása egyik nemre nézve sem. A Maca segítségével egy biztonságos, hatásos, és nem toxikus módja választható a szexuális teljesítőképesség javításának úgy, hogy nem kell mellékhatásoktól rettegni.

ginkgo biloba levele

Ginkgo biloba levele (100 mg)

A ginkgo biloba egy népszerű egészségügyi kiegészítő, ami a ginkgo biloba fa leveleiből származik. Hagyományosan a ginkgo bilobát arra használják, hogy fokozzák a memóriát, illetve, hogy javítsák a vér áramlását a testen keresztül.

A gingko biloba vagy páfrányfenyő frissítő hatású gyógynövény, mely képes ellensúlyozni a szervezetben végbemenő káros folyamatokat. A fáradt testet energiával tölti fel, stresszhelyzetben viszont nyugtatóként hat. Jó hatással van a keringésre, mely különösen a férfiak esetében fontos, beszűkült, kevés vért továbbító artériák mellett ugyanis esetlegessé válhat az erekció.

Bár a gingko hatása rendkívül gyorsan érvényesül a szervezetben, az igazi előnyök kiaknázásához legalább hat hónapos alkalmazás szükséges.

mumijó

Mumijó (100 mg)

A keleti népgyógyászatban nemes egyszerűséggel csak hegyek könnyének nevezett szer, amely 26 mikroelemet, 10 fémoxidot, 6 aminosavat, természetes szteroidokat, foszfolipideket, vitaminokat, olajokat és más biológiailag aktív anyagot tartalmaz.

A múmijó immunológiai fertőzés gátló. Gyulladáscsökkentő hatása lehetővé teszi annak sikeres használatát a fertőző betegségek megelőzésében és kezelésében egyaránt. Jó hatással van a vizeletkiválasztó és a nemi szervekre.

l-arginin

L-Arginin (100 mg)

Az L-Arginin szemi-esszenciális aminosav, amelyet a szervezet csak bizonyos körülmények között, bizonyos anyagok jelenlétében tudja előállítani.

Az L-Arginin a nitrogénoxid-szintézis kiinduló anyagaként, számos előnyös tulajdonságot hordoz. Szintjének emelése a szervezetben a nitrogén-oxid keletkezésére serkentő hatással van.

A nitrogén-oxid egy fontos, úgynevezett vasodilatátor (érfaltágulat fokozó) hatású anyag, melynek szintézise nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás, így oxigén-, tápanyag-, folyadék-és hormonszállítás válik lehetővé.

Ennek megfelelően az eredmény szinte minden szerv működésében javulást hozhat.

Orvosi rendelvényre erekciós problémák és nemzőképtelenség kezelésére is alkalmazzák, mert az erekción kívül segíti a szexuális hormonok felszabadulását, tágítja a barlangos testek ereit. A férfi ondófolyadék aminósav állományának 80 %-át az L-Arginin adja, fokozza a spermaszámot és a spermiumok mozgékonyságát is.

cink

Cink (cink-szulfát-monohidrát) (27,5 mg)

A cink központi szerepet tölt be az anyagcsere-folyamatokban, összehangolja az egyes enzimek működését, megőrzi a sejtek épségét. Alapvető a vér PH-értékének beállításában, segít fenntartani a szervezet belső egyensúlyát.

Védelmet nyújt a környezetszennyezéssel szemben is, mivel megakadályozza az ólom és a kadmium beépülését. Cink készítmények szedésével gyorsítható a belső és külső sebek gyógyulása.

OÉTI
Engedélyszáma:

15898 / 2015

oeti zold pipa

Rendeld meg a Pro Eros Long
kapszulát most!


Rendelj most 3 doboz Pro Eros Long kapszulát, 30% kedvezménnyel!