Oh Cream - Oh Lips

OH CREAM

OH LIPS
GYAKORI KÉRDÉSEK
VÁSÁRLÁS

KAPCSOLAT
oh cream

Oh! Vágyfokozó krém

Egy nőknek készített krém az érzékek stimulálására és az intim gondoskodásra.

Oh! Sensual Health Cream

Gyengéd, mint a selyem

Gyengéd szerkezetét a zöld teának, az Aloe Verának, az olíva squalane-nak és a rizsolajnak köszönheti. A tej hozzáadása bizsergető érzést kölcsönöz.

A fokozott érzéki tapasztalás és az orgazmus intenzívebbé tétele érdekében a krém bőven tartalmaz természetes afrodiziákumokat, úgy mint a ginzeng, vad yam gyökér és a ginkgo biloba.

Érzéki

A mai nők szexuálisan talán szabadok, de gyakran élnek hektikus életet. A stressz és a fáradtság alááshatják, sőt blokkolhatják az érzéki impulzusokat, melyek annyira létfontosságúak. Az Oh! Érzéki Vágyfokozókrém segítségével a szexualitás és az intimitás könnyen elérhetővé válik. A krém által nyújtott bizsergető érzés közelebb hozza Önt és partnerét. Az Oh! Érzéki Vágyfokozókrém több mint a puszta öröm, ez a végső megoldás az Ön testének és lelkének.

Összetevők

Az Oh! Érzéki Vágyfokozókrém egyedi a természetes növényekből és hatásos afrodiziákumokból álló formulája miatt. Selymes szerkezetét az olíva squalane-ból nyeri, mely tulajdonképpen egy átlátszó olíva olaj. Bőrlágyító hatása mellett hidratáló hatása is van: a legnagyszerűbb élvezet fürdőzés vagy fazonigazítás után. A Ginzenget Kínában már több, mint 5.000 éve alkalmazzák, mivel azt tartják, hogy meghosszabbítja az életet. Hiszünk benne, hogy az Oh! Érzéki Vágyfokozókrém élvezetesebbé teszi az életet, és hogy a boldog emberek tovább élnek! A zöld tea stimulálja a vérkeringést, és fokozza az immunrendszert. A vad yam gyökér egy nagyszerű vörös kúszónövény, mely Közép- és Kelet-Amerikában nő, és intenzív nyugtató hatása van az izmokra. A lila színű mentalevelekből rendkívül illékony olajat nyernek, melynek a bizsergető érzés köszönhető. Az L-arginin egy aminosav, és tudományosan bizonyított, hogy fokozza a vörös vérsejtek oxigén-abszorpcióját. A nők mélyrehatóbb szexuális élményének alapja a fokozott vérkeringés a csikló izgatásával kombinálva.

Rendelje meg most az Oh! Érzéki Vágyfokozó krémet, hogy izgalmasabb és élvezetesebb legyen a szex!
Igen, megvásárolom az Oh! Vágyfokozó krémet, mert szeretném ha szenvedélyesebbek lennének a szexuális együttléteink!

Rendelje meg az Oh! Vágyfokozó krémet közvetlenül a honlapon keresztül!

  • Intenzívebb élmény
  • Bőrápoló hatás
  • Természetes anyagok
  • Kellemesen lágy érzés
  • Nincs mellékhatás
  • Diszkrét házhozszállítás

Oh! Cream Megrendelés


Oh! Vágyfokozó Krém

Oh Cream


ohcream  

© 2014 Top Herba - Top Megoldások Nőknek - Oh Cream & Oh Lips