női praktikák

TestbeszÊd

Afrodiziakumok
Hogyan csábítsunk
Orgazmus
Párkapcsolat
Szex
Testbeszed

Csábítsd el, álmaid férfiját!
pro extender

Szex - praktikák

Amikor a "szerelem mesterségéről" beszélünk, szó sincs arról, hogy az érzékiség és a mosógépszerelés közt bármi összefüggés lenne. Épp ellenkezőleg! Összegyűjtöttük azokat a fogásokat és trükköket, amelyek segítségével mesterfokon játszhatunk saját és partnerünk testének varázslatos hangszerén.

Új földrészeket szeretne felfedezni az erotika világában? Az alábbiakban izgalmas tanácsokat adunk olyan érzéki technikák elsajátításához, amelyek igazi szakértővé teszik a szex terén. Szeretne az erotika igazi mesterévé válni? A Mesterkurzusban azokat a trükköket ismerheti meg, amelyek az érzékiség valódi műremekeinek számítanak.

Kísérletezzen, nevessen, tapasztalja, ki mi az, ami a leginkább tűzbe hozza. A szex nem versenysport és nem kötelező házi feladat. Minden nő, minden férfi, minden éjszaka más és más. Csak egy dolog fontos: bízzon önmagában! De ne akarjon mindent egyszerre! Ha eddig Backgammonnal töltötték közös estéiket, elképzelhető, hogy párja nem megfelelően reagál majd arra, ha a munkából hazajőve egy tökéletesen felszerelt bordélyt talál otthon. Ha az ágyban általában úgy viselkedik, mintha egy orvosi kongresszuson lenne, furcsán hathat, ha egyszer csak felsikít: " Keményebben, te tigris!" Párja azt fogja gondolni, hogy összetéveszti valakivel. Válassza inkább a fokozatosságot. Csavarja el kedvese fejét úgy, hogy észre sem veszi.
Nem muszáj lepedőakrobatának lennie. Az sem szükséges, hogy mindent úgy tudjon, mint egy két lábon járó anatómiai tankönyv, hogy megfelelő szexuális teljesítményt nyújtson. Türelem, kíváncsiság és fantázia: ez a három kulcsszó.

Érzéki játékszerek

Egy magára valamit is adó szerelmi istennő mindig érzéki kellékek seregét tartja készenlétben a hódításhoz. A képzeletnek semmi sem szabhat határt, ha szerelmi játékokról van szó. Hogy melyik buja társasjáték illik leginkább a személyiségéhez, azt önnek kell eldöntenie. A játékok azonban csak a kiegészítők közé tartoznak, hisz túl gyakran, mindig ugyanaz előbb-utóbb unalmassá válhat.

Jégkirálynők

Készítsen a hálószobába egy jegesvödröt. Néhány jégkocka segítségével hútse le mellbimbóit, aztán élvezze kedvese meleg tenyerének érintését. Vagy indítsa párja nyelvét sarkvidéki túrára köldökétől a csiklóig. Olvasszon fel egy jégkockát barátja vagy férje forró bőrén. Hagyja végigfolyni partnere testén a hűs vizet. Vegyen egy jégkockát a szájába, és jéghideg nyelvével cirógassa végig párja péniszét. Azok a férfiak, akiknek érzékeny a mellbimbója (nem is kevesen vannak ilyenek), megőrülnek a következő tantratechnikáért: kezdje el dörzsölgetni egy jégkockával, cirógassa az ujjhegyével, végül finoman tekerjen rajta néhányat. Különleges élményt nyújthat partnerének, ha egy jégkockával hűti gerincoszlopa végét. Persze figyelmeztesse előtte, ha nem akarja, hogy kedvese úgy ugorjon ki az ágyból, mint aki hangyabolyba feküdt.

Tollforgatók

Szedjenek össze különböző madártollakat! Egymás erogén zónáinak cirógatása nemcsak rendkívül izgató, de látványnak sem utolsó. A tollak érintésére elsősorban a tarkó, a mell, a belső comb és a pénisz érzékeny.

Desszert az ágyban

Rendezzenek pikniket az ágyban! Terítsen meg két személyre, a menü pedig álljon friss gyümölcsdarabokból, lekvárból, mézből és tejszínhabból. Ezek a finomságok kiválóan alkalmasak arra, hogy kedvese nyelvét oda vezessék az ön testén ahová leginkább szeretné. A köldök szinte kiabál egy szem eperért.

Sikamlós sztorik

A szexis alapfelszerelés fontos részei a - lehetőleg vizes bázisú - síkosító anyagok. Ez elsősorban az óvszer használatánál fontos, mert a kőolaj alapú síkosító anyagok, mint pl. a vazelin, roncsolhatják a gumit. Ezek a kencék nemcsak az anális játékot vagy az olyan nők esetében használhatók, akik nehezen nedvesednek, hanem arra is kiválóan alkalmasak, hogy tökéletesen kiélvezhessék az együtt töltött hosszú éjszaka minden percét. Csak próbálja ki, milyen fenséges érzés, amikor kedvese a klitoriszt vagy a hüvelyt maszírozza vele, és próbálja ki, mekkora örömet szerez partnerének, ha ön a pénisszel teszi ugyanezt.

Telitalálat

A dildó tökéletes eszköz a hüvely érzékenységének kifürkészéséhez. Hiszen ki más találhatna meg könnyebben egy rejtett erogén pontot, mint saját magunk? A dildók a legváltozatosabb formákban kaphatók, a delfintől az imádkozó Madonnáig, és a legkülönfélébb anyagokból készülnek, a gumitól egészen az ezüstig. A gumiból készül fütyipótlék legfőbb hátránya, hogy nehéz, és nem könnyű tisztán tartani. A műanyag viszont könnyű és sokkal higiénikusabb. Ha kettesben szeretnék élvezni, és az anális szex részévé is tennék, ajánlatos óvszert vagy kifőzhető és hosszú élettartamú latex-vagy szilikondildót használni.

Labdajátékok

A japán Rin-no-tama ma már minden szexboltban kapható. Az apró golyócskák a hüvelybe helyezve fantasztikusan bizsergető érzést okoznak. Legnagyobb előnyük, hogy teljesen diszkréten használhatja őket, ott és akkor, ahol és amikot csak akarja. Különösen kellemes érzés, ha a következő gyakorlatot próbálja ki: üljön a földre, emelje fel kezeit, lábait enyhén hajlítsa be és hintázzon előre-hátra.

Párnacsata

A kis, kemény párnák nem hiányozhatnak egyetlen ágyból sem, hogy ha kívánjuk, bármelyik testrészünket - az izomláz veszélye nélkül - kissé felemelhessük. Egy a csípő alá helyezett párnától, például a misszionárius póz esetnén, szűkebbek lesznek a kisajkak, így erősebben érezheti kedvese péniszét a hüvelyben.

Lebilincselő élmények

Mi lehet annál érzékibb, mint amikor bekötik az ember szemét egy selyemsállal? Megőrjíthetjük életünk párját azzal is ha a combjára vagy a hímvesszőjére tekerjük a sálat, aztán lassan ide-oda csúsztatjuk. A kikötözős játékok hihetetlenül izgatóak tudnak lenni. Egy olyan lassú orgazmus, amelyet a partner minden akciójának való teljes kiszolgáltatottság vált ki, a legvadítóbb szexuális élmények közé tartozik.
Mindenesetre fontos odafigyelni egy-két részletre. Soha ne használjunk olyasmit, ami felsértheti a bőrt. A szex a szerelem, és nem a kínvallatás része. Használjanak selymet, a fürdőköntös frottírkötőjét vagy szövetcsíkokat. Általában az ágy merevítőihez kötözzük a partnerünket, esetleg lábai vagy kezeit kössük össze. Ha mindezzel megvagyunk, jöhet a játék: cirógassuk végig egész testét az ujjainkkal, a mellbimbókkal és a kisajkakkal, s csak aztán érintsük meg a nemi szerveket. Hagyjuk nyugodtan ficánkolni a kedvest. Csak az orgazmus pillanatában oldozzuk el a kötelékeket. Figyeljünk azonban arra, hogy a megkötözött partner gyakran elalszik, különösen ha korábban némi alkohollal indítottuk az estét.
Ha a tusolót annak idején tisztességesen építették meg, kipróbálhatja azt is, hogy kedvesét a zuhany csövéhez kötözi, és így, állva kényezteti minden porcikáját.

Kézi munka

Az erotikus masszázs mind a férfi, mind a nő számára valóságos ünnepet jelent. Csinálják felváltva, akár éjjel, akár nappal. Hogy a kezek érzéki balettja szeretkezéssel, erotikus masszázzsal vagy egy jó alvással végződik-e, csak a hangulattól függ. A legjob, ha nem beszélnek egy szót sem. A némaságnak is megvan a maga varázsa. Egy sóhaj vagy halk nyögés bőven elég ahhoz, hogy kedvesünk tudtára adjuk, mikor és hol esik jól az érintése.

Alfától ómegáig: az ázsiai masszázs

Az európai szakértők szerint nagyon fontos, hogy az érintések nagyjából egyforma erősségűek legyenek. Valóban lényeges, hogy megtaláljuk a folyamatos mozgás ritmusát, különösen a masszázs kezdetén, hogy az egész test ellazulhasson. Ami ezután következik, teljes mértékben tőlünk függ. A masszázs művészetének számos variációja létezik. A kezdők általában két gyakori hibát vétenek: vagy túl gyengédek, szinte simogatnak, vagy túl durvák, és dögönyöznek, mintha egy fitneszteremben lennének. Az erotikus kézi munkák ázsiai mesternői nem igazán tudnak mit kezdeni a nálunk oly jól ismert izomlazító masszázzsal. Az egyetlen testrész, amit igazán átgyúrnak, az a fenék. Az első számú aranyszabály azt mondja, hogy mindig szánjunk elegendő időt arra, hogy a legkisebb bőrfelületet se hagyjuk ki, és arra, hogy a nemi szerveket kellőképp ingereljük, anélkül, hogy hozzájuk érnénk. Ez az indirekt izgatás mindkét fél számára varázslatos élményt nyújthat. Az erotikus masszázs titka az izgalom és a nyugalom, az ingerlés és a késleltetés váltogatása. Miközben például partnerünk lábát masszírozzuk, biztosak lehetünk abban, hogy a kedves magában arra vágyik, hogy kezünk végre elinduljon felfelé...
Gyakorolja az erős, körkörös mozdulatokat a tenyerével és az ujjaival. Az szinte magától értetődő, hogy a kezének kellemesen melegnek kell lennie. A keleti mesternők viszonylag kevés olajat használnak épphogy csak annyit tesznek a kezükre, hogy az síkos legyen. Mindez persze ízlés dolga. Ha olajban akarja füröszteni kedvesét, csak rajt!

Vibráló szenzáció

A vibrátornak alapvetően két változata létezik: az árammal működő és az elemes. Ez utóbbi olcsóbb, viszont hamar "impotens" lesz, ha sokat használjuk. Mindez persze egy elemcserével megoldható. Az árammal működő vibrátorok sokkal robusztusabbak. Vannak olyan kézre csatolható szerkezetek, amelyek az egész tes masszírozásához készültek.
A férfiak elképzeléseivel ellentétben a legtöbb nő a csikló ingerlésére használja a vibrátort, hiszen ott fejti ki legintenzívebben hatását. Sokan kedvelik a kettős játékokat: a vibrátorral a csiklót, egy dildóval pedig a hüvelyt ingerlik.
A hajlított végű G-pont-vibrátor minden nőt boldoggát tehet. Sokan gátlásaik miatt nem mennek be a szexshopokba. Nyugaton már gondoltak arra is, hogy a félénk nőknek se kelljen lemondaniuk az élvezetről. A nagyobb városokban már léteznek úgynevezett Ladies only üzletek. Nálunk azonban marad a bevásárlóközpont és a kevésbé feltűnő masszírozógép.

Egy igazi erotikus masszázs

Tulajdonképpen mindegy, hogy hol és hogyan használja a kezét, a lényeg az, hogy tegye! Íme egy javaslat, amit később akár variálhat is. Nyitány: a has nagyon érzékeny, sőt egyeseknél csiklandós, ezért előfordulhat, hogy a masszírozás ellentétes hatást vált ki: partnere nem az izgalomtól, hanem a nevetéstől vonaglik majd. Ezt elkerülendő kezdje mindig kedvese hátával. Induljon el a tarkótól vagy a fülcimpáktól és simogatva haladjon lefelé a nyak két oldalán. Nagy, körkörös mozdulatokkal mozgassa át a hátat egészen a gerincoszlop végéig: itt található egy erotikus "kapcsoló". Két ujjával erősen masszírozza át ezt a területet, majd csuklóival haladjon végig a gerinc két oldalán fel és le, és ismét fel és le...

Hátsó szándékok

A fenék környékén aztán mindent szabad, gyúrhat, gyömöszölhet kedve szerint. Finom meg is paskolhatja, vagy bele is haraphat, ha úgy gondolja. Lassan csúsztassa kezét a belső combra - oldja fel az izgalom okozta feszültségeket - aztán térjen vissza egy picit a popóhoz, majd jöhet újra a belső comb.

Póklábak

Masszírozás közben hirtelen álljon meg, és táncoltassa meg ujjhegyeit a popó minden egyes pontján. A farkcsonttól kezdve a combtőn keresztül a végbélnyílásig mindent érintsen meg. A franciák Pattes-d' araignée-nek, azaz póklábaknak nevezik ezt a technikát, amikor a táncoló ujjbegyek a megfelelő pillanatban valóban olyan érzést keltenek, mint ezernyi pici áramütés.

Bimbózó vágyak

Fordítsa meg kedvesét. A mellek megérintésével még várjon egy cseppet. Simítsa és nyomkodja végig a halántékot egy párszor, ujjbegyeivel pedig masszírozza körbe-körbe az ajkakat. Haladjon lefelé a nyakon és járja körül a kezeivel a melleket. A nők természetesen egészen különleges bánásmódot igényelnek, ha a mell masszírozásáról vagy a mellbimbókról van szó. Sok férfi azonban szintén fogékony az ilyesmire. Fogja két ujja közé a mellbimbót, és gyengéden kezdje morzsolgatni. Közben a nyelvével nedvesítse meg a bőrt, és lágyan leheljen rá (ez a trükk egyébként más testrészeknél is igen hatásos). Az ingerlésre saját mellbimbóit is használhatja. Csiklandozza velük partnere mellét, meglátja, mindkettőjüknek fantasztikus élményben lesz része.

A világ közepe

A has különösen érzékeny testrész, amely gyengéd érintést igényel - vigyázzunk, nem annyira gyengédet, hogy párunk röhögőgörcsöt kapjon a csiklandozástól! Rajzoljon érzéki spirált az ujjaival, a köldöktől indulva egészen a nemi szőrzetig, s amikor partnere beleborzong a vágyakozásba, lassan induljon el visszafelé. Lágyan gyúrja át a derék környékét is.

Deep down

Felfedező expedíciónk következő állomása a lágyék és a belső combok környéke. Fedezze fel a fanszőrzet körüli részeket, mielőtt elérne közvetlenül a genitáliákhoz. Arra, hogy itt milyen érintést alkalmazzon, szinte lehetetlen tanácsot adni. Ha masszírozás közben jut el ide, markolja meg a pénisz hegyét, és lassan húzza lefelé a kezét a töve irányába, miközben másik kezének ujjaival a makkot ingerli. Miután kedvesének fegyvere harcképes állapotba került (ami teljes bizonyossággal garantálható, feltéve, hogy élete párja korábban nem falt be egy nagyobb adag nyugtatót), cirógassa végig, majd táncoltassa meg ujjait a herezacskón. Nyitott tenyérrel finoman sodorgassa a péniszt, körülbelül olyan mozdulatokkal, mint ahogy őseink próbáltak tüzet gyújtani egy bot segítségével. Figyeljen arra, hogy kezei közben nem egy helyben, hanem fel-le mozogjanak. Kezdetben lassan és finoman, aztán egyre gyorsabban és erősebben, egész addig, míg kedvese már nem tudja visszafogni magát...

Csiki-csiki

Természetesen ezek csak az alapok, melyeken kedve szerint változtathat vagy fejleszthet. Játsszon macskát és karmolássza végig lágyan kedvese hasát, lágyékát vagy fenekét. Csiklandozza a nyelvével a köldökét. Vagy egyszerűen vegye a szájába a lábujjait és szopogassa őket erősen, mint egy nyalókát. Kényeztesse a gátat, vagy fokozza az izgalmat azzal, hogy mindeközben beköti kedvese szemét.

Tűzcsinálók

Az ősi Indiában, ahol a szerelmet művészi szintre emelték, kifejlesztettek egy igen egyszerű, ám annál rafináltabb csóktechnikát. A legnagyobb hatást a hálószobán kívül érheti el vele, fogadáson, kiállításon, a nagypapi hetvenedik születésnapján, bárhol, ahol kedvese a legkevésbé számít erre az érzéki étvágygerjesztőre. A koreográfia a következő: fogja be szerelmese szemét, majd nyelvével simogassa végig a száját, az ajkai egyik szélétől a másikig. Közben dugja át a nyelvét, ki-be mozgatva a szájában, épp úgy, ahogy az ő szerszáma is ki-be járni kívánkozik önben.
Felejtse el a fehérneműt, és gondoskodjon róla, hogy kedvese észre is vegye ezt, amikor csókolózás közben diszkréten végigsimogatja az ön testét. Vagy adja a tudtára ártalmatlan mozdulatokkal, mint például egy lábcsere á la Sharon Stone.
Tartson magán valamit az ágyban. Egy harisnya, egy cipő, haslánc, egy hosszú gyöngyfüzér, egy tollboa vagy egy selyemsál csodákat művelhet. A játék a meztelenséggel legalább olyan izgalmas, mint maga a meztelenség. A férfiakat sokkal jobban izgatja, ha csak sejtenek valamint, mint ha látják is.
A végzet igazi asszonyai a hetedik mennyországba juttatják kedvesüket azzal, hogy mélyen a szemükbe néznek, miközben a hímvesszőt a nyelvükkel ingerlik. A férfiak imádják az intim, szemérmetlen és izgató női pillantásokat.
A bátrabb nők édes kínzásoknak vetik alá partnerüket. Kötözze le kedvesét és maszturbáljon a szeme láttára. A férfiak nagy többsége álmodozik arról, hogy megleshet egy nőt ilyen pillanatokban. Húzza magához kedvese fejét, és hagyja, hogy nyelvével végigcirógassa az ujjait, miközben ön kielégíti magát.
Kéz helyett használja a lábat. Talpával fogja közre partnere péniszét, és morzsolgassa fel és le. Egyik lábának ujjaival fogja meg a hímvessző tövét, a másikkal pedig ingerelje a makk környékét. A lábujjak, mint a szexuális örömérzés forrásai, egyébként tökéletesen alulérétkeltek. A kötözős játékok mesternői például bőrszalagokkal fogják össze a férfiak nagylábaujjait, arra az esetre, ha partnerük túlságosan beindulna. Próbálja ki egyszer ön is, amikor kedvese a csúcspont közelében jár (és ha előzőleg közösen megállapodtak ebben), meglátja, mennyire felkorbácsolja majd kedvese gyönyörérzetét.

Nők a csúcson

A férfiak önmagukban nem is olyan rettenetesek. Egy csomó mindenre képesek. Tudnak például kuglizni, értenek az autószereléshez, és kiválóan tudnak Nobel-díjakat átvenni. Ahhoz viszont kevesen értenek közülük, hogyan is kell egy nőt igazán boldoggá tenni. Ha arra vár, hogy belebotlik egy istenáldotta tehetségbe, az olyan, mintha kimenne a rétre, és nekiállnak tű után kutatni egy szénakazalban. A fantasztikus szeretőket nekünk kell kinevelni. (Ne tévessze meg, hogy kapcsolatuk elején minden olyan egyszerű volt. Akkoriban valószínűleg elég volt, ha megcsipkedték egymás pofiját, hogy eljussanak a csúcsig.) Minél korábban kezdi, annál jobb. Soha ne adja fel, soha sem késő elkezdeni. Hallomásból vagy a moziból mindannyian ismerünk olyan nőket, akik épphogy partnerük beléjük hatol, vulkánkitörésszerű orgazmust élnek át. Ha ön is közéjük tartozik, akkor hurrá. Ha nem, akkor egyszerűen a többséghez tartozik, akik a csikló közvetlen ingerlését igénylik ahhoz, hogy elérjenek a csúcsra. Ez persze nem jelenti azt, hogy csak ezt kívánja - nagyszerű, fantasztikus, hihetetlenül izgató érezni kedvese péniszét-, csak épp ennyi nem elegendő ahhoz, hogy eljusson az orgazmusig.
Tegyen bármit, amihez kedve van. Egyvalamit tartogasson csak az abszolút vészhelyzet esetére (heti egyszeri alkalom nem számít vészhelyzetnek)-, soha ne játssza el az orgazmust! Egy kapcsolat elején az ilyesmi halálos bűnnek számít, még önmagunkkal szemben is. Ha azt gondolja, hogy ezzel örömet szerez partnerének, nyugodtan pályázhat a "Szex Teréz anyája" megtisztelő címre. Tapasztalja ki, mi az, amit az ön teste, lelke igényel a gyönyörhöz-a legjobb az önkielégítést segíségül hívni-, és használja ezen tapasztalatait.

A minden ízlésnek megfelelő technika

A női vágy a szenvedély központja a klitorisz. Vannak nők, akiknek olyan mélyen nyúlik a testébe, hogy belülről, a behatolással is könnyen elérhető. A többségnél azonban ez nem így van. Egy átlagos nő csak akkor képes eljutni a csúcsra, ha közvetlen ingerlés éri a csiklóját. Sajnos vannak férfiak, akik a csikló ingerlését csak az előjáték részének tekintik, és azt gondolják, az egész egy-két kézmozdulattal elintézhető. Meg kell tanítani őket arra, hogy a behatolás előtt kézzel vagy orálisan eljuttassák partnerüket az orgazmusig, és a csikló ingerlését az aktus közben se hagyják abba. Hogy mindez hogyan érhető el? Egyszerűen fogja meg a kezét, és vezesse oda az ujját, ahová kívánja, sőt legyen elég bátorsága ahhoz is, hogy a saját kezébe vegye a gyönyör kulcsát. A férfiak számára gyakran nem könnyű, néhány póz esetén pedig technikailag képtelenség mindkettőjük orgazmusával törődni. Segítsen párjának, váltsanak pózt úgy, hogy kényelmesen elérhesse az ön erogén zónáit, és akrobatamutatványok nélkül tudja ingerelni a csiklót.
Új földrészeket szeretne felfedezni az erotika világában? Az alábbiakban izgalmas tanácsokat adunk olyan érzéki technikák elsajátításához, amelyek igazi szakértővé teszik a szex terén. Szeretne az erotika igazi mesterévé válni? A Mesterkurzusban azokat a trükköket ismerheti meg, amelyek az érzékiség valódi műremekeinek számítanak.
Kísérletezzen, nevessen, tapasztalja ki, mi az, ami a leginkább tűzbe hozza. A szex nem versenysport és nem kötelező házi feladat. Minden nő, minden férfi, minden éjszaka más és más. Csak egy dolog fontos: bízzon önmagában! De ne akarjon mindent egyszerre! Ha eddig Backgammonnal töltötték közös estéiket, elképzelhető, hogy párja nem megfelelően reagál majd arra, ha a munkából hazajőve egy tökéletesen felszerelt bordélyt talál otthon. Ha az ágyban általában úgy viselkedik, mintha egy orvosi kongresszuson lenne, furcsán hathat, ha egyszer csak felsikít: "Keményebben, te tigris!" Párja azt fogja gondolni, hogy összetéveszti valakivel. Válassza inkább a fokozatosságot. Csavarja el kedvese fejét úgy, hogy észre sem veszi.
Nem muszáj lepedőakrobatának lennie. Az sem szükséges, hogy mindent úgy tudjon, mint egy két lábon járó anatómiai tankönyv, hogy megfelelő szexuális teljesítményt nyújtson. Türelem, kíváncsiság és fantázia: ez a három kulcsszó.

Érzéki játékszerek

Egy magára valamit is adó szerelmi istennő mindig érzéki kellékek seregét tartja készenlétben a hódításhoz. A képzeletnek semmi sem szabhat határt, ha szerelmi játékokról van szó. Hogy melyik buja társasjáték illik leginkább a szemlyiségéhez, azt önnek kell eldöntenie. A játékok azonban csak a kiegészítők közé tartoznak, hisz túl gyakran, mindig ugyanaz előbb-utóbb unalamassá válhat.

A G-pont

A legendás G-pontot közismerten nem könnyű megtalálni. Legalábbis nem mindenkinek. Csak ingerlés hatására bukkan elő. Guggoljon le, és egyik ujját vezesse be a hüvelybe. A behajlított ujjával aztán tapogassa végig a vagina elülső falát, míg rá nem talál egy nagyjából borsónyi dudorra. Ha megtalálta, kezdje el simogatni, először lágyan, majd egyre erősebben. Közben - ha van hozzá kedve - masszírozza csuklójával vagy a másik kezével a csiklót is. Egyes nők a csúcsponton szokatlanul sok hüvelyváladékot termelnek (női magömlés). Ez különösen gyakran fordul elő G-pont-orgazmus esetén.

Férfias nyelvleckék

Az orális játékok abszolút csemegének számítanak a szerelemben. A nőnek. Persze a férfiak is szeretik, ha partnerük nem csak a kézi munkában jártas. Segítse partnerét abban, hogy megtalálja azokat a pontokat, amelyekez izgatva a leginkább tűzbe hozhatja önt. Adja egyértelműen tudtára, akár szavakkal, akár gyengéd, de határozott utasításokkal, sóhajokkal, nyögésekkel, hogy hol a legjobb, és azt is, ha túl durva lenne az érintése, és ez kellemetlen lenne önnek. Gondoljon csak bele: hogyan kéne rájönnie partnerének, mi az, ami igazán beindítja önt? Mutassa meg neki, mennyire jólesik az érintése, a kényeztetése. A nők szexuális izgalma sokkal jobban izgatja a férfiakat, mint akár a legvadabb póz. Eszébe se jussanak az olyan gondolatok, mint az "ah, szegénykém, mit összeszenved!". Miféle szerető az, akit untat, ha kedvese élvez? Ahelyett, hogy feküdne és hagyná magát, guggoljon egyszer kedvese arca fölé. Legyen kezdeményező, meglátja, mennyit számít az ilyesmi a férfiaknak. Arról nem is beszélve, hogy így sokkal könnyebben össze tudja hangolni a csípője mozgását kedvese nyelvének ritmusával. Sok nő számára külön élvezetet jelent, ha a férfi mindeközben a gátat masszírozza, vagy egyik (előtte alaposan beolajozott) ujjával a végbélnyílást ingerli.
Ha gátlásai vannak, hagyja, hogy kedvese kézzel juttassa el a csúcspont közelébe, hogy aztán minden nyelvtehetségét bevetve, tökéletesen kielégíthesse önt.
Ha mindketten bizonytalanok, kérje meg partnerét, mondja el, hogyan szereti a legjobban, s azután ennek megfelelően lassan, érzékien juttassa el az orgazmusig. Közben nyugodtan kérdezzen rá újra és újra, ha nem biztos a dolgában. Így párja is úgy érezheti magát, mint akit elcsábítottak, és nem úgy, mint botlás vagy tévedés.

Az ideális testhelyzet

Alapjában véve bármelyik pozíció megfelelő a hüvelyi forró pontok ingerlésére, amelynek során a pénisz az elülső hüvelyfalhoz ér. Feküdjön le és húzza fel a térdét
egészen a mellkasáig. Partnere széles terpeszben térdeljen ön elé, s miután behatolt, vegye fel a ritmusát, és kezdjen el hintázni. Vagy feküdjön egy asztalra úgy, hogy a feneke az asztallap szélén legyen. Párja álljon szemben önnel. Lábaival támaszkodjon partnere vállára, emelje fel a csípőjét, majd kezdjen körözni és fel-le mozogni vele. Figyeljen, hogy mindeközben egész teste emelkedjen el az asztaltól, és csak a kezével támaszkodjon.

Csupa izom

Az érzékeny, rugalmas hüvelyi izmok fantasztikus szerelmi eszközök, de csak akkor, ha megfelelően fejlettek. Márpedig ezek fejlesztése egyáltalán nem ördöngösség: lélegezzen mélyet, és feszítse meg a hüvelyizmokat. Valahogy úgy, mintha a vécén a vizeletét próbálná meg elállítnai. Számoljon ötig, majd lélegezzen ki, és lazítsa el az izmokat. Ismételje meg ezt a gyakorlatot naponta legalább tizenötször. Az edzéshez nem kell semmilyen segéseszköz vagy speciális testhelyzet, sőt, még nyugodt körülmények sem. Végezheti ülve, állva, fekve, a buszon, otthon a tévé előtt, vagy akár egy üzleti tárgyaláson. Játsszon a hüvelyizmokkal, mielőtt partnere behatolna. Ez serkenti a vagina vérkeringését és fokozza a csikló érzékenységét. Az orgazmus határán feszítse meg mind a hüvelyizmokat, mind a farizmokat. Ez fokozza a gyönyörérzetet.

Légből kapott ötletek

Annie Sprinkle, amerikai szexkirálynú előadásokat tart arról, hogyan érhető el kizárólag a fantázia és a helyes légzés segítségével az úgynevezett spontán orgazmus. Ha nem tartozik a megrögzögg Sprinkle-hívők táborába, valószínűleg nem fogja azonnal belátni, miért is kéne a szexet fejben és nem gyakorlatban művelni. Az mindenestre biztos, hogy némi légzéstechnika minden nő számára hasznos lehet. A szerelmeskedés közbeni tudatos légzés különösen izgató, és hatásos a stressz, a dekoncentráció vagy a zavaró gondolatok (telefonszámla, adóbevallás stb.) ellen. Gyakoroljon először egyedül. A Sprinkle-féle tüzel légzés során az orron lélegzünk be és a szájon keresztül fújjuk ki a levegőt. Közben képzelje azt, hogy a levegő körbe-körbe cirkulál a testében. Gyakorolja ezt a légzést, majd kezdje el, lépésről lépésre, először a has, majd a genitáliák felé irányítani a levegőt.
A következő, klasszikus Tantra-gyakorlathoz feküdjön vízszintesen a földre. A száján keresztül lélegezzen mélyet, és hagyja a levegőt egészen a hasüregig áramolni. Közben feszítse meg a hüvelyizmokat, majd kilégzés közben lazítsa el őket. Képzelje el, hogy egy belső szemmel figyeli, amint a levegő átjárja a nemi szerveket. Ez a módszer nemcsak arra alkalmas, hogy felizguljon, hanem arra is, hogy aktus közben még inkább fokozza a vágyat.

Csókolnivalók

Csússzon lefelé, a lábakhoz. Időzzön el egy picit a rendkívül érzékeny térdhajlatnál, és simogassa végig többször. El ne mulassza a sarkak és az Achilles-ín fölötti pontot, ahol a távol-keleti mesterek szerint az egyik erotikus pont található.
Masszírozza meg alaposan és erősen a talpakat, és ne felejtsen ki egyetlen lábujjat sem, mielőtt elkezdene ismét felfelé kalandozni a combok irányába.

Az A-terület

A G-pont nem az egyetlen érzékeny rész a vaginán belül. Chee Ann Chua szexuálkutató 1996-ban, 193 maláj asszonyon végzett vizsgálata során fedezte fel a Anterior Fornix Erotic Zone-nak vagy egyszerűbben A-pontnak nevezett erogén zónát. Ennek ingerlése különösen nagy szexuális izgalmat és erős nedvesedést vált ki. Hogyan találhatja meg? Vezesse két ujját a hüvelybe, amíg el nem éri a G-pontot. Haladjon beljebb, míg nagyjából félúton a G-pont és a cervix (méhnyak) között nem talál egy sima és rendkívül érzékeny felületet.

Csemegék

Az ősi indiaiak, akik pontosan feltérképezték a test minden porcikájának szexuális érzékenységét, valami csodálatos dologra bukkantak. A fogak mögött a szájpadláson van egy pont, amely nyomás hatására forró hullámokat indít a csikló felé. Aktus közben a nyelve hegyével nyomja meg, majd ritmikus mozdulatokkal ingerelje ezt a pontot. Megtalálta? Nem? Próbálgassa! Ott kell lennie.

Mesterkurzus

Csak a nagy gyakorlattal rendelkező nők képesek az úgynevezett kisajak-csókra. Ez némi tapasztalatot és igen erős hüvelyizmokat igényel. Izgassa partnerét addig, míg harcra kész állapotba nem kerül. Guggoljon fölé, támaszkodjon a kezeire, helyezze a hímvesszőt a kisajkak közé és kezdje el előr-hátra mozgatni a csípőjét. Közben feszítse meg, majd lazítsa el a hüvelyi izmokat. Ez egyébként a megfelelő mozgás és a megfelelő testhelyzet arra is, hogy önmagát is izgalomba hozza.

Új világok

A vagina és a végbélnyílás közötti, úgynevezett gát a vágykeltés meglehetősen kevéssé felfedezett területe. Sok nő nagyon kellemesnek találja, ha a férfi ezt a részt ingerli. Azt azonban egyedül ön döntheti el, hogy egyáltalán ki akarja-e próbálni az ilyesmit. Mindenesetre ne ezzel indítsa az együttlétet. A durva, hirtelen és túlzott ingerlés inkább fájdalmas, mint élvezetes.

Ideális testhelyzetben

Lovagolni még akkor is nagy örömet jelent, ha nem szeretjük különösebben a lovakat. Így kedvese mindkét keze szabadon marad, úgyhogy bőven van lehetősége használni is őket. Persze nem csak a lovagló póz létezik. Bármi jó lehet például, ami hátulról történik: ha kedvese előtt térdel, úgy lehetőséget ad neki, hogy könnyen és kényelmesen hozzáférjen a csiklóhoz. Ha ön van alul, tegye maga alá az egyik kezét. Így megemelkedik a csípő, ami segít abban, hogy párja mélyebben hatolhasson be. Ha kényelmetlennek találja ezt a testhelyzetet, használja mindkét kezét, és izgassa önmagát.

Ujjakkal táncoló

Csupasz ujjbegyek, lágyan karmolászó körmök. Táncoltassa meg ujjait partnere testén. Vagy simogassa végig egy selyemkesztyűben. Vannak, akik nemcsak a simogatást szeretik, hanem a fürdőszobai masszírozó szivacstól indulnak be.
spx2


exxtreme libido caps
eXXTREME Libido Caps


maxxes
MAXXES

spx2
SPX2


dragon power
Dragon Power


gold power
Gold Power


pro eros
Pro Eros

női feromon parfüm
Női Feromon Parfüm


ferficsabitas

női feromon parfüm


Szerelmi és szex praktikák ::  Afrodiziákumok ::  Hogyan csábítsunk ::  Orgazmus ::  Párkapcsolat ::  Szex ::  Testbeszéd