Kapcsolat

Ha esetleg lenne olyan kérdés, amelyre nem talált választ, keressen fel bennünket bizalommal e-mail-ben, toppharma.eu@gmail.com, vagy a 06-30-675-6182-es telefonszámon.

Üdvözlettel:

Top Pharma Üzletház
A természet varázsa.
www.top-pharma.eu


Kedves látogatónk!

Munkatársaink abban szeretnének Önnek segítséget nyújtani, hogy az általunk forgalmazott termékek, amelyek a világ már számos országában bizonyítottak és több ezer vásárló számára jelentenek megoldást problémáikra, itt Magyarországon is elérhetővé váljon mindenki számára.

Termékeinket immár 9. éve, több mint 50 országban forgalmazzák sikeresen, melynek bizonyítéka a világszerte értékesített többmilliós darabszám és a vásárlók 90% feletti elégedettségi mutatója.
Az általunk forgalmazott termékek kizárólag természetes alapanyagú gyógyhatású készítmények, melyet a világ számos országában végzett orvosi vizsgálatok is bizonyítottak.
Ezek a termékek kifejezetten azért lettek kifejlesztve, hogy jobbá, teljesebbé tegyék az Ön életét és megkönnyítsék a mindennapjaikat.

A honlapon megtalálható termékek az USA-ban klinikailag teszteltek és bevizsgáltak, valamint Magyarországon az illetékes szakhatóságnak (OÉTI-nek) bejelentettek.

 

Üdvözlettel:
Top Pharma Üzletház
E-mail: toppharma.eu@gmail.com
Tel: 30/675-6182

- A honlapon megtalálható termékeknek cégünk a magyarországi importőre és kizárólagos forgalmazója. -

Mi kell a jó szexhez? Itt mindent megtalálsz!

toppharma
© 2015 Top Pharma - A természet varázsa