EXTRÉM férfiasság

Elkészült egy hatékony összetevőket is tartalmazó potencia kiegészítő, ami a férfiak számára igazi erősítőszer. A készítmény teljes értékű növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmaz, ami új erőtartalékokat építhet fel a teljesítőképesség fokozásához, a vitalitás javításához. A különleges összetevők, mint a guarana, abrakzab és kardamon élénkítő, kimerültség csökkentő és serkentő hatásuknak köszönhetően teljessé tehetik a szexuális életét.

Az eXXTREME Power Caps több olyan gyógynövényt tartalmaz, melynek igazi ereje a hatóanyagok speciálisan kombinált együttesébe rejlik. A kapszula a fizikai és szellemi teljesítés fokozására, az erőnlét javítására szolgáló, kizárólag gyógynövényeket tartalmazó készítmény. Növeli a szexuális aktivitást, használatával intenzívebb és hosszan tartó szexuális teljesítményt érhetünk el. Segíthet legyőzni az impotenciát, a férfi intim együttlétei új energiákkal gazdagodnak.

A kapszulában lévő gyógynövényeknek és vitaminoknak természetes, antioxidáns hatása is ismert. Káros mellékhatásoktól sem kell tartani, mert a kapszula a gyógyhatású anyagokat a megfelelő mennyiségben és kombinációban tartalmazza.Mit nyújt neked az eXXTREME kapszula?

javítja a vérkeringést!
növeli a szexuális teljesítő képességet!
erősebb és hosszabb erekciót ad!
rendszeres szedése növelheti a szexuális teljesítő képességet!


Hogyan használjuk a kapszulát?

Fogyasztása (ajánlott napi mennyiség): 1 darab kapszula (0,58g).
Az eXXTREME Power Caps bevétele a tervezett szexuális eggyüttlét előtt kb. 30-60 perccel ajánlott. A kapszulát szétrágás nélkül, bő folyadékkal kell lenyelni! Hatása egyéntől függően akár 12-24 órán keresztül is fennmaradhat. A kapszulát bárki szedheti, aki fokozni szeretné a vitalitását vagy csak szeretné újra érezni ifjúkori férfiasságát, ezzel nyújtva nagyobb teljesítményt intim perceiben.

Az eXXTREME Power Caps növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

Összetevők: Kardamon, zab, zselatin, cellulóz, guarana, kálcium-karbonát, B6- és B12-vitamin.

Hatóanyag tartalom a napi adagban: Kardamon 300 mg, zab 100 mg, guarana 30 mg, B6 vitamin 5mg, B12 vitamin 5 mg.

OÉTI szám: 11925/2012


Figyelem!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos étrendet. Gyermekektől gondosan elzárva tartandó! Napfénytől, erős hőtől óvd a terméket, tartsd hűvös helyen!Rendeld meg most!© 2017 Top Megoldások eXXTREME Power kapszula