EXTRÉM férfiasság

Az eXXTREME Libido Caps egyedülálló természetes összetevőinek köszönhetően, növeli a szexuális vágyat, intenzívebb érzést és teljesebb szexet biztosít!

A gondosan kiválasztott növényi nyersanyagok kombinációja ösztönző hatással vannak a női nemi szervre. A kardamom hozzáadásával nagyobb teljesítményre leszel képes, ez a kapszula egy szenzációs lökést ad a szerelmi életedhez!

Az eXXTREME Libido Caps segíthet Önnek először felfedezni az orgazmust, vagy megtapasztalni a rendkívüli orgazmust, sőt akár a többszörös vagy nagyon hosszú orgazmust és nagyobb élvezetet, mint eddig valaha.

Végre itt van a nők számára fejlesztett szexuális vágyfokozó, mely tartalmaz minden hasznos tulajdonságot, mely a férfiak számára már évek óta elérhető!Mit nyújt neked az eXXTREME kapszula?

csodálatos, elsöprő szexet!
fokozott nemi vágyat!
partnerük osztatlan figyelmét, a hálószobában és azon kívül is!
élénkebb orgazmusokat!


Hogyan használjuk a kapszulát?

Fogyasztása (ajánlott napi mennyiség): 1 darab kapszula (0,58g).
Az eXXTREME Libido Caps bevétele a tervezett szexuális eggyüttlét előtt kb. 1-2 órával ajánlott. A kapszulát szétrágás nélkül, bő folyadékkal kell lenyelni!

Az eXXTREME Libido Caps növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

Összetevők: Kardamon, zab, zselatin, guarana, muira puama, B3 vitamin, B9 vitamin.

Hatóanyag tartalom a napi adagban: Kardamon 300 mg, zab 100 mg, guarana 30 mg, Muira Puama 10 mg, B3 vitamin 5 mg, B9 vitamin 0,05 mg

OÉTI szám: 12162/2013


Figyelem!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos étrendet. Gyermekektől gondosan elzárva tartandó! Napfénytől, erős hőtől óvd a terméket, tartsd hűvös helyen!Rendeld meg most!© 2017 eXXTREME Libido Caps - Egy kapszula amely extrém vágyakat ébreszt!