Dragon Fire Kapszula

dragon fire hatás

A Dragon Fire természetes potencianövelő, egy speciálisan kifejlesztett étrend-kiegészítő férfiaknak. Olyan speciális gyógynövényekből tevődik össze, melyeket már az indiánok vagy a Távol-Keleti népek is használtak és alkalmaztak afrodiziákumként.

A Dragon Firesok egyéb más potencianövelővel szemben nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, gyógyszerösszetevőt, ennek köszönhetően nem ismert semmilyen káros mellékhatása sem.

A Dragon Fire kapszula nem vényköteles, így bárki számára könnyen elérhető. Az illetékes szakhatóság által bevizsgált termék, amely OÉTI-engedéllyel is rendelkezik. Hatását akár 1-2 órán belül is kifejtheti, így nem kell folyamatosan szednie, hogy elérje a kellő hatást. Egyes férfiaknál akár 2-3 napig is érezhető a hatása.

A Dragon Fire potencianövelő tabletta az alábbi esetekben segíthet:

Kinek ajánlott a Dragon Fire vágyfokozó?

Olyan 18 év feletti férfiaknak ajánljuk a szedését, akik:

Hogyan működik a Dragon Fire potencianövelő?

A Dragon Fire kapszula egy esemény előtti természetes potencianövelő, ami hosszú távon nem, de rövidtávon segíthet az Ön problémáinak megoldásában is. A kapszulát esemény előtt 1-2 órával kell bevenni bő folyadékkal (lehetőleg éhgyomorra). A kapszula a felszívódást követően fejtheti ki a hatását, amely eléréséhez szexuális inger hatására is szükség van.

Mire számíthat a Dragon Fire használata során?

Most újra megtapasztalhatja azt az érzést, amikor még semmi problémája nem volt a szexszel. Higgye el, ahogy beveszi az első kapszulát, el fogja felejteni a korábban kudarcba fulladt éjszakák élményét. Partnere újra csodálni fogja a kielégítő éjszakák után, az Önbizalma pedig újra az egeket súrolhatja majd. Ha Ön a Dragon Fire-t használja, akkor biztos lehet abban, hogy kőkemény erekciója lehet.

Milyen kiszerelésben kapható a Dragon Fire?

A Dragon Fire egyfajta kiszerelésben kapható (6db kapszula/doboz). Több termék vásárlása esetén azonban mennyiségi kedvezményt adunk, így ha Önnek is bevált a termék, akkor érdemes egyszerre többet rendelnie belőle!

Dragon Fire összetevői:

Hatóanyagok 1 kapszulában:

cinnamonum cassia 150 mg
vicia faba 150 mg
withania somnifera 100 mg
panax ginseng 50 mg
rhodiola rosea 50 mg
kapszula héj: növényi kapszula (cellolóz 50 mg)
nettó tömeg 550 mg/kapszula

Figyelem!

Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót!

A Dragon Fire kapszula OÉTI engedélyszáma: 17004/2015

Rendeld meg a Dragon Fire kapszulát itt és most!

Rendelési feltételek »

1 doboz Dragon Fire kapszula

Rendeld meg a Dragon Fire kapszulát kedvezménnyel:

2 doboz Dragon Fire kapszula
3 doboz Dragon Fire kapszula
5 doboz Dragon Fire kapszula
10 doboz Dragon Fire kapszula

* A feltüntetett árak az Áfát tartalmazzák!