Bathmate - pénisz növelés
Bathmate - nagyobb pénisz!
Tekintse meg a készüléket
használat közben!
 
 a méret a lényeg


HOGYAN MŰKÖDIK? MI IS EZ TULAJDONKÉPPEN?
A válasz: Egy Víz Alapú Pénisznövelő Eszköz

Sok ember lemegy az edzőterembe, hogy eddzen, és tornázzon, hogy teste fittebb, erősebb és nagyobb legyen. Ez az általánosan alkalmazott koncepció alkalmazható az Ön péniszére is, hogy elérje ugyanezeket az eredményeket.

MINÉL TÖBBET EDZI ÉS TORNÁZTATJA PÉNISZÉT A Bathmate® SEGÍTSÉGÉVEL,
ANNÁL ERŐSEBB, NAGYOBB ÉS EGÉSZSÉGESEBB LESZ A PÉNISZE!

A pénisz három üregre van osztva, két nagyobbra felül, mely a barlangos szövet (Corpora Cavernosa) és egy kisebbre alul, mely a vizelet-ürítésért és az ejakulációért felelős (Corpus Spongisum).

Amikor erekciója van, az agyban felszabadul egy hormon, ami a vért a péniszbe küldi, hogy az megtöltse a barlangos szövetet. A vérmennyiség a Corpora Cavernosa-ban maximálisan kitölti, mely által erekciós „tömlőkké” válnak.
Ekkor, a Corpora Cavernosa a lehető legnagyobb mértékben kitölti a péniszt erekció közben. A nagy hír: Az ön Corpora Cavernosa-ja a Bathmate®-tel nagyobbra és erősebbre fejleszthető.
Minél többet használja a Bathmate® -tet, ezek a tömlők annál nagyobbak lesznek, mely által több vér tud beáramlani. Ugyanolyan, mint a testépítés, csak az ön péniszének lett kitalálva.

  1. A tervezési szívóerők úgy kerültek kiszámításra, hogy minimális kompressziót gyakoroljanak, miközben elérik a maximális expanziós erőt, mely által a lehető legnagyobb növekedés érhető el minimális kényelmetlenség mellett.
  1. A hagyományos levegős vákuummal működő eszközökben levegő van, mint egy szivacsban, és összenyomódnak, illetve kitágulnak anélkül, hogy ezzel arányosan megnövelnék a péniszt. Ez az adott terület megnövekedését eredményezi, mely más területen nem jelenik meg, azaz a fitymában, és nem a hosszban vagy kerületben.
  1. A Bathmate® vízzel van töltve, és az pénisz fő részén helyezkedik el, melyre jól rátapad.
  1. A víz kiszorul a Bathmate® pumpaharmonikájának kompressziója hatására. Ez tölti ki a Bathmate® belsejében lévő térfogatot.
  1. Amikor pumpa kompressziója leáll, lezár a visszacsapó szelep, mely meggátolja, hogy a víz visszajusson a Bathmate®-be.
  1. Az egyedi pumpaharmonika kivitelnek köszönhetően a harmonika kitágul, és megpróbál visszaállni az eredeti térfogatára.

Mivel a Bathmate® belsejében lévő víz cseppfolyós közegként viselkedik, azaz nem lehet összenyomni, és nem tud kitágulni, ezért csak a pénisz tud tágulni, hogy az eltávozott víz térfogatát helyettesítse.


 
bathmate
 
  Bathmate | Hogyan működik | Használatának előnyei | Használati útmutató | GY.I.K. | Megrendelés

© 2019 Bathmate® - hidroterápiás péniszedző rendszer