A gondosan kiválasztott és ellenőrzött körülmények között feldolgozott gyógynövények keveréke megoldhatja potencia problémáit.
A 69 for men kapszulával fokozott szexuális vágyat, és a szexuális teljesítmény jelentős növekedését tapasztalhatja meg.
- Rendkívül gyors hatás
- Extra keménység és magabiztosság
- Megdöbbentő teljesítménynövekedés
- Legális, biztonságos, hatásos!
Már régóta keresek egy jól működő potencianövelőt, és miután kipróbáltam a 69 For Men kapszulát, bátran állíthatom, hogy sokkal magabiztosabbnak érzem magam, amikor a párommal vagyok.
Tibor, Budapest

Próbáltam már több különbőző potencianövelőt, és nem mondhatnám, hogy bármilyen eredményt érem volna el velük. Eldöntöttem, hogy megrendelem a 69 formen-t, és nem bántam meg!
Márton, Miskolctapolca
OÉTI-nek bejelentett, megbízható, zöld pipás termék!
Notifikációs szám: 17616/2016

Adagolás:
Alkalmanként 1 kapszula orális bevétele ajánlott. Javasolt az aktus előtt 25-30 perccel bevenni a terméket. Maximum napi adag: 1 kapszula!

Figyelmeztetés!
Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartsuk!
Amennyiben szív- és érrendszeri betegségben szenved vagy magas a vérnyomása, feltétlenül konzultáljon orvosával a szer szedése előtt.
Ne szedje, ha bármely összetevőjére túlérzékeny!
  • Panax ginseng: (150 mg)
  • Rhodiola rosea: (150 mg)
  • Lycium chinese: (55,9 mg)
  • Cinnamomum cassia: (20 mg)
  • Kapszula anyaga: zselatin: (99,98 mg)

1 KAPSZULA = 550 mg
1 DOBOZ = 2 KAPSZULA

A 69 for men nem csak azoknak a férfiaknak ajánlott, akik merevedési zavart akarnak kezelni, hanem azoknak is, akik fantasztikus szexuális élményben kívánnak részesülni.